mroczne trunki. Strona: 6

Dodano: 2006-06-11 20:23

jeżeli byłbyś na CP to weź ze sobą...bo to przy okazji niezłego powera ma...
Mój kolega marynarz kiedyś przywiózł wódę ze żmijką...powiem ci że miałem mały opór przed sporzyciem tego trunku ale mój opór szybko został przełamany porzez zażycie środka znieczulającego krajowej produkcji...

Dodano: 2006-06-11 20:32

:lol:

Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P

Dodano: 2006-06-11 20:40

no co....:) trzeba popierać krajową produkcję...bo jeszcze upadnie....i wtedy dopiero bedzie kicha...żubra ci zabraknie...i będzie płacz

Dodano: 2006-06-11 20:55

Eee tam,nie zabraknie!Bo Żubr występuje w puszce. :D
A jak piję Żołądkową to wspieram Polmos,ha!

Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P

Dodano: 2006-06-11 20:57

ja to już jeden zakład produkujący spirytus wybudowałem więc uważam swój obowiązek wobec ojczyzny za spełniony....

Dodano: 2006-06-26 13:36

Lech I Harnaś Poszli Polować Na Żubry W Tatry Do Żywca

In Nomine Noctis

Dodano: 2006-06-26 14:06

Dark_Viper a u mnie na budowie to tzw bączek rządzi...i żubr

Dodano: 2006-07-23 15:45

dla mnie schłodzony Specjal i Żywiec rządzą!

poprostu ja... zwykły zajebisty szary człowiek :P

Dodano: 2006-07-23 16:58

malibu z mlekiem, malibu z bacardi +truskawki, martini białe, martini białe+mięta+cytryna, martini białe+vódka+mięta lub cytryna, martini biale+sok jabłkowy, wina półsłodkie, tyskie; Poza tym trzech najwierniejszych mężczyzn kobiety: Johny Walker, Jim Beam i Jack Danniels

Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P

Dodano: 2006-07-24 01:51

Mistrzostwem świata jest Tequilla jednak z wykorzystaniem cynamonu zamiast soli oraz mandarynki lub pomarańczy w roli cytryny. Naprawdę polecam.

A choć za colą nie przepadam, to rumowy trunek Cuba Libre jest wspaniały, tu jednak cytryna jest konieczna.

No i oczywiście gin, bez dodatków.

Oatatnio miałem okazję próbować vodki z cukrem waniliowym (jedna lub dwie torebki na 3/4, w zaleźności czy ktośwoli bardzij lub mniej słodkie trunki) i sokiem ananasowym. Również jest to pozycja godna uwagi.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Dodano: 2006-09-13 08:39

Whisky, Whisky, Whisky :twisted:

.

Dodano: 2006-09-30 22:32

Ja mieszkam w lezajsku i pije Lezajsk tylko :D Choc osobiscie az tak za tym piwem nie przepadam ale jak wszyscy pija to ja tez 8) A wiecie ja nigdy nie pilam wishy :roll:

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Dodano: 2006-09-30 22:32

Ajc sorki za bledy :oops:

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Dodano: 2006-09-30 23:14

ja ostatnio rozsmakowalam sie w johnym walkerze.....
whisky mniamci..................

Dodano: 2006-10-03 13:16

" -wczoraj rozlalam piwo na klawiature. Wyschla i niby dziala, ale cokolwiek bym napisala, zawsze wyswietla sie siedem duzych liter: "JESZCZE"...
"
:lol: :twisted:

Dodano: 2006-10-07 13:40

ja whisky nie lubię za bardzo jakoś... ale jak ktoś ma to i to wypiję... jednak swojskie trunki a la bimber mojego taty i mój najlepsze:) ale piwko zawsze i wszędzie i w każdej ilości:)

studnia bez dna Dodano: 2006-10-21 19:17

zet co to student nie wymyśli !!:) napisz poradnik kombinatora:)
....................................................................................................................................................
Karola nie chce cię martwic ale twój komp to alkoholik - studnia bez dna!
....................................................................................................................................................
Miałem jakiś czas temu możliwość degustacji różnych gatunków whisky i powiem wam szczerze, że do pewnych od razu love.
Uwielbiam trunki , które mają dodatkowo jakąś ceremonie picia . Ostatnio kreca mnie likiery i cider (cos jak winiak gazowany czy cóś)

Dodano: 2006-10-22 09:09

POLSKIE PIWO JEST THE BEST!!!!!! spróbujcie sobie szwedzkiego, 2.1% i wszyscy się cieszą na dodatek..... :?

Dodano: 2006-11-22 07:38

Ja się zastanawiam, kto napisał wyrrawne półwytrawne, deserowe... Deserowe i wytrawne to to samo....

Dodano: 2006-11-22 12:09

ludzie!!!! rosyjskie piwo, 7,8% w półtoralitrowych butelkach za 3.80 zł..... żyć nie umierać!!!!

Dodano: 2007-07-09 14:39

Polecam toruńską nalewke SPERMA SZATANA XD XD XD

Salve Frater !